lördag 2 juni 2012

Jag som gett upp!Jag som gett upp att hoppas på att jag skulle få fler hemlispaket blev överraskad härom dagen. Jag gick och väntade på en premie från veckotidningen Amelia. I brevlådan låg en paketavi  med avsändare TANTERNA. "Lustigt sätt att avisera", tänkte jag men gick till Lolas tobak för att hämta mitt paket. Där fick jag ett större paket än jag väntat mig. Paketet var omsorgsfullt tejpat och på tejpen stod det: TRANTER. Det var inte från fru Adamo, det förstod jag. Men från vem? 

Hemma öppnade jag paket och blev glatt överraskad över innehållet; ett förstärkt tredje paket! Där fanns mycket trevligt! Två ljuvliga angoranystan. Stora! och så lite naturfärgat mjukt garn. Vad ska det bli? Eftersom jag säkert varit tydlig med mitt broderiintresse, så fanns där också vackert lingarn och  en bit fint band. Dessutom en trevlig temugg med lamadjur på. Avsändaren har lamadjur" i släkten". För att jag skulle kunna använda temuggen så fanns te och tekula iform av en citron. En liten tvål och ett paket frukostflingor gjorde paketet till ett superpaket.
Paketen har skänkt mig mycket glädje. Både att få och att skicka iväg paket har varit roligt. Roligt att " lära känna" någon totalt okänd. Tack kära hemlisvän! Jag önskar dig en skön sommar. Jag förstod att du har mycket roligt framför dig.

4 kommentarer:

 1. Vilket härligt paket! Något för alla sinnen var det i tror jag.

  Men hur fungerar det här med hemlispaket egentligen? Jag skulle gärna vara med och skicka till någon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är www.stickamera.se som organiserat. För mig var det ffg. Det har tydligen funnits flera år och i olika varianter. Kul idé!

   Radera
 2. Håller med Karin det där verkar väldigt kul!

  SvaraRadera
 3. Vilket fint paket. Tänk vad mycket trevligt du kommer att göra av innehållet!

  SvaraRadera