onsdag 1 januari 2014

Nyårsdagen 2014

Ett riktigt gott Nytt År till Er alla!


spiritcloth.typepad.com
Bildens skapare huttar du här! här
Ett bekymmersfritt glädjefullt år med många roliga utmaningar ligger framför mig.  Jag ska utmana mig själv på många områden. 

 • Jag ska träna fler gånger detta år är det förra då blev det 76 gånger. Det är jag stolt över. det blir i snitt 2 gånger / vecka hela året bortsett från de 12 veckorna jag spenderade på resande fot eller njöt av sommarliv på landet.
 • Jag ska lära mig spela bridge tillsammans med L. Allt sedan barnsben har jag känt mig klumpig och dum med spelkort på hand. Ska ge dem en chans till. Får se om det är så roligt som alla säger!
 • Jag ska fortsätta min filosofikurs. Jag ska sätta tänderna i 1900-talets kontinentala filosofer med bl a Simone de Beauvoir. Ett roligt gäng människor med samma intressen har jag blivit bekant med via Senioruniversitetets föreläsningar.
 • Jag ska vara flitigare här hos Signe! och jag ska förstås BRODERA MERA!


                                
              Barnen fick varsitt Julträd med fåglar i Delsbosöm.Via facebookgruppen Vi som broderitwittrar för en bättre värld så har jag gjort många trevliga bekantskaper med vilka jag bytt ATC kort. Här ovan min stjärna som visar vägen i den mörka decembernatten. De två ATCkorten härunder är sydda under rubriken Vintergatan. Spiralnebulosan till höger har jag fått från Lena Strömberg. Dagboksanteckningarna från resan till M och E i Italien i somras blev klar precis lagom till Nyårsafton. Det blev en trevlig present till dem.

4 kommentarer:

 1. Bridge är nog bra hjärngympa. Dålig träning där för min del - Kortleken var "skams bibel" enl min mormor Alma.
  Mera brodera ska det också bli för min del (från en låg utgångspunkt).

  SvaraRadera
 2. Härligt med framåtsyftande tankar som inspirerar! Vi ses som sagt både här o där!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att vi syns på olika ställen. Jag har träffat så många nya spännande människor tack vare broderiet. Hangö on!

   Radera
 3. Bridgen ska få sin chans. Och jag tycker det är kul att du vill ge dig i kast med mera broderi!

  SvaraRadera