torsdag 3 maj 2012

Ur en fyraårings perspektiv

Zacharias, fyra år , fick låna min kamera i helgen. Han knäppte och fångade livet runt omkring oss ur sitt perspektiv. Och när jag tittade på bilderna så visade han mig saker och ting som jag tycker är väldigt viktiga och som jag tycker om men inte alltid tar mig tid att glädjas åt. Det här är solen. Fråga mig inte ... Zacharias tycker att jag har ett fint märke på armen. Det är det fina fjällsikkerhets-märket på min ärvda anorak. Anoraken var min pappas. Den har brännhål lite här och där efter hösteldarna. Anoraken är krånglig att ta på sig men varje gång jag kränger den över huvudet får jag en kram av pappan.

Mina fina sköna stövlar. De första som inte ger skavsår eller suger sig fast runt fötterna. Jag älskar dem!
 Vi  har luckrat jorden runt rabarbern och nästan kunnat se hur de vuxit i solen. De små rosa knubbiga knopparna är rent sensuella i pallkragen.
 Till kaffet behövde de vuxna något gott och då komm det fram en hel påse med chokladägg från i påskas. En faster i Schweitz hade skickat dem. Klart att de skulle förevigas på bild! 
   Och så mamma förstås2 kommentarer:

  1. Tack för alla underbara hemlispaket som du skickat till mig! Det har verkligen varit roligt att öppna dem och se vad du tänkt ut för något! Rena julafton och jag har njutit av varje paket!:)

    SvaraRadera