torsdag 5 januari 2012

Nu är den klar!


Nu är framstycket till Emmas kudde med alla förmödrar klar. Änglarna blev fina tycker jag. Att brodera med stramalj är lika spännande varje gång man ska pilla bort stramajtrådarna. Hur blev det? Jag känner mig faktiskt nöjd. Nu ska bara ett randigt bakstycke till som ska knäppas med knappar. Kudden kommer att göra sig fint i soffan på Stora E. Hoppas att den också kan erbjuda lite villa och komfort till trötta småbarnsföräldrarhuvuden.
Nu får jag ta itu med något nytt. Jag har läst en blogg med stygnutmaningar. Man ska lära sig mer och pröva olika stygn. Det ska bli spännande! Men jag har faktiskt också vår 40-årskudde att avsluta. Det är bara "det sista kvar". Tänk att det alltid ska bli på det viset!
Julen bjuder ju på många avkopplande nöjen. L och jag brukar lägga ett pussel varje år. Detta år blev det Beerts Stilleben med körsbär. Bilden finns på Nationalmuseeum. Bitarna är rejäla träbitar sågade på ett mycket sinnrikt sätt. Vi har inte någon annan bild än den som hänger på museet. Det blir ett spring...

Dags för lite supé!Trevlig trettonhelg allesammans!

6 kommentarer:

 1. Thank you for you visit:)
  I too wish you Happy New Year and many new exiting projects !

  SvaraRadera
 2. Hej,

  kul att du hittat min blogg. Jag blev så imponerad av ditt namnbroderi. Vilken trevlig ide´.

  Det ska bli mycket kul att "träffas" via Mina stygn.

  SvaraRadera
 3. Åh, så fin kudde det kommer att bli! Gillar din idé med alla namen broderade. Roligt att du vill vara med och prova stygn med oss!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad fin och iden är ju strålande bra. Om man skulle knycka den...... men först ska ju jag ernsta :)

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket för alla era trevliga kommentarer. Nu är det förstygn som gäller för mig. Kul att få vara med!

  SvaraRadera
 6. Vilken inspirerande och berättande kudde du har broderat! En jättekul idé som jag kanske kommer att sno av dig i något sammanhang.

  SvaraRadera