söndag 1 januari 2012

2012 - nya möjligheter!


Med denna amaryllis vill jag önska er alla ett gott nytt år! Låt detta bli det bästa året hittills i våra liv! Jag lyssnade på Leif G W Perssons Vinterprogram i radio i torsdags. Han överraskar mig med sina musikval och sina uttalanden. Kanske beror det på åldern, vi är lika gamla, men jag känner så stor sympati för det han säger och ger uttryck för. Hans beundran och behov av Jussi Björlings underbara sång, hans tro och önskan om ett gott och skönt liv Ovan där och hans kärlek till Sverige och Europa på ett kanske inte helt politiskt korrekt sätt. Som han själv sa.Lyssna och njut, programmet finns på Sveriges Radios hemsida.
Jag hoppas att jag de dagar som kommer ska få växa och utvecklas som den jag är. Jag önskar att jag ska kunna ta emot och förvalta det som kommer i min väg på ett kreativt och positivt sätt. Min önskan är att ni alla ska känna hur värdefulla och viktiga ni är och vilken gåva vi alla har fått nämligen våra liv. Med alla de erfarenheter av gott och ont vi har så måste våra förutsättningar vara strålande!
ETT GOTT NYTT FANTASTISKT ÅR!

1 kommentar:

  1. Visst var han bra Leif GW. Måste nog skicka beundrarbrev till honom. Missade lite när vi fikade på Dinners i Arboga. Både musiken och det han hade att säga var såå bra.
    Ditt nobelpris var väl att du är bra på att se möjligheter så jag är tvärsäker på att ditt år kommer att bli strålande bra!

    SvaraRadera